Coördinator vitale vakantieparken gemeente Putten

Coördinator vitale vakantieparken gemeente Putten

Gemeente Putten werkt samen met 10 Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland aan de aanpak ‘Revitalisering vakantieparken’. Deze aanpak bestaat uit drie sporen, in het kort:
- economisch spoor: stimuleren van innovatie en ondernemerschap
- ruimtelijk spoor: letterlijk ruimte geven aan goede plannen in bestemmingsplannen
- openbare orde en veiligheid: misstanden op vakantieparken aanpakken
- sociaal: oplossingen ontwikkelen voor het niet-recreatief gebruik en de sociale problematiek die hier vaak achter zit.

Putten heeft tot 2018 heel actief handhavend opgetreden. De vraag was: hoe nu verder? Hoe stimuleer je het recreatief ondernemerschap, hoe werk je aan een aantrekkelijk recreatief landschap?

Mijn aanpak in Putten is gericht op: positieve energie in de samenwerking (door Dromenlab, inspiratietrip, toeristisch café), integrale wijze van werken introduceren bij de gemeente (collegiale samenwerking) en per vakantiepark tot afspraken gericht op ontwikkeling komen (in gesprek met ondernemers, laagdrempelig en open).

cialis 20 mg, cialis pris apotek sverige https://www.euro2000.org/kjope-cialis-online/

In de beginfase kwamen, door vertrek van de medewerker economie en toerisme er al snel een heel aantal andere taken op mijn bordje die ik met plezier op heb gepakt: nieuwe toeristische bewegwijzering, glasvezel buitengebied, klompenpaden, toeristisch investeringsfonds toerisme, camperplaatsen, gebiedsopgave Veluwe, afspraken reclamebelasting met ondernemers winkelgebied.

werk