ambtenaar toerisme in gemeente Putten

ambtenaar toerisme in gemeente Putten

Gemeente Putten werkt samen met de Noordveluwse gemeenten aan de aanpak ‘Revitalisering vakantieparken’. Deze aanpak bestaat uit drie sporen, in het kort:
- economisch spoor: stimuleren van innovatie en ondernemerschap
- ruimtelijk spoor: letterlijk ruimte geven aan goede plannen in bestemmingsplannen
- openbare orde en veiligheid: misstanden op vakantieparken aanpakken

Putten heeft de afgelopen jaren heel actief handhavend opgetreden, ook voor het ruimtelijk spoor zijn beleidsregels opgesteld. Nu is de vraag hoe verder met de vakantieparken waarop gehandhaafd is? Ga je voor doorontwikkeling in de recreatieve branche, ga je voor sanering, hoe financier je dat? Hoe stimuleer je innovatie? Hoe trek je de gewenste nieuwe ondernemers aan?
Ik mag de komende tijd antwoorden geven op deze vragen, met de branche, met de gemeente. Met als resultaat een voorstel naar de raad.

cialis 20 mg, cialis pris apotek sverige https://www.euro2000.org/kjope-cialis-online/

Door vertrek van de medewerker economie en toerisme kwamen er al snel een heel aantal andere taken op mijn bordje die ik met plezier oppak: nieuwe toeristische bewegwijzering, glasvezel buitengebied, klompenpaden, toeristisch investeringsfonds toerisme, camperplaatsen, gebiedsopgave Veluwe, afspraken reclamebelasting met ondernemers winkelgebied, etc etc

Monique Schulten van Maandag heeft ons aan elkaar gekoppeld.

werk