Masterplan recreatie & toerisme Veluwezoom

Masterplan recreatie & toerisme Veluwezoom

Het gaat al best goed met het toerisme in gemeente Rheden. Vele bezoekers weten de Veluwezoom te vinden, wandelen op de Posbank, wildspotten, met de pont over de IJssel, bezoek aan kasteel Middachten, op ontdekking bij de Spelerij-Uitvinderij. Het masterplan geeft antwoord op de vraag hoe er een ‘plus’ bereikt kan worden op het gebied van toerisme en recreatie in gemeente Rheden. Samen met ondernemers, natuurbeheerders, landgoederen, belangenorganisaties en bewoners geven we vorm aan dit plan. 

levitra 10 mg precio en farmacia, levitra generico opiniones, levitra 10 mg precio en farmacias, https://mifarmacia24.com/levitra/

Het Masterplan toerisme bestaat uit twee delen:
- Een meer strategisch deel waarin de ontwikkelingsrichting van de vrijetijdseconomie bepaald wordt. De opgaven voor het gebied worden uiteengezet & de strategie wordt bepaald hoe we aan de opgaven gaan werken.
- Uitvoeringsagenda. Hierin staan de concrete projecten en activiteiten. Op basis van de visie vindt selectie en prioritering plaats waar wel geld en aandacht heen gaat en waar niet. In de uitvoeringsagenda is ook aandacht voor de organisatie (wie gaat wat doen) & financiering (wie betaalt wat).

Het Masterplan recreatie & toerisme Veluwezoom is in september vastgesteld voor de gemeenteraad van Rheden. De organisatie van de uitvoering wordt nu op poten gezet samen met de partners in het recreatief-toeristische veld.

werk